Ειδικά Τμήματα Διαγνωστικών Εξετάσεων κατά του Κορονοϊού στην Κοσμοϊατρική

Στα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα της Κοσμοϊατρικής (Σεπόλια: Αμφιαράου 165 και Άνω Πατήσια: Χαλκίδος 12) πραγματοποιούνται ολοκληρωμένες διαγνωστικές εξετάσεις κατά του Κορονοϊού. Τα τμήματα λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Η δειγματοληψία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με γνώμονα την ασφάλεια των εξεταζομένων και του προσωπικού των Μονάδων, χωρίς ο εξεταζόμενος να έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα, με απόλυτη διακριτικότητα και αποτροπή κάθε κινδύνου πιθανής διασποράς. Λειτουργεί επίσης κινητή μονάδα για κατ’ οίκον λήψεις δειγμάτων, καθώς και για δειγματοληψίες σε εργαζομένους εταιρειών κατόπιν ραντεβού.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες και ραντεβού παρακαλούμε καλείτε στα τηλέφωνα: 210-8640918, 210-5157982 ή επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): covid-19@kosmoiatriki.com

Ώρες δειγματοληψίας εξετάσεων Covid: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 πμ – 20:00 μμ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΝΟΣΩ ΤΩΡΑ

Το τεστ ανιχνεύει τον Κορονοϊό SARS-CoV-2 με τεχνική PCR σε ένα δείγμα από την μύτη ή και από τον φάρυγγα το οποίο λαμβάνεται ανώδυνα και αναίμακτα με ειδικό στυλεό.

Δείτε περισσότερα

Είναι μία γρήγορη και φθηνή μέθοδος για τη διάγνωση της ενεργής νόσου από τον SARS-CoV-2 και απευθύνεται κυρίως σε άτομα με ύποπτα συμπτώματα για τον COVID-19.

Δείτε περισσότερα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΝΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Ή ΕΧΩ ΝΟΣΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η εξέταση του αίματος για την παρουσία IgG αντισωμάτων είναι η μόνη εξέταση σήμερα που μπορεί να μας απαντήσει με μεγάλη πιθανότητα εάν έχουμε αποκτήσει ανοσία επειδή έχουμε εμβολιαστεί ή είχαμε παλαιότερα μολυνθεί από SARS-CoV-2.

Δείτε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Αυτή η εξέταση απευθύνεται μόνο για μαζικό έλεγχο εργαζομένων σε εταιρείες και παρέχει μια σαφή εικόνα, εντοπίζοντας άτομα που έχουν μολυνθεί με τον ιό ή που έχουν αναπτύξει ανοσοαπόκριση στον ιό.

Δείτε περισσότερα

Το τεστ πραγματοποιείται σε δείγμα αίματος κατόπιν αιμοληψίας και απαντά αν ανιχνεύονται στο αίμα του εξεταζόμενου IgG ή και IgM αντισώματα έναντι του SARS-CoV-2.

Δείτε περισσότερα