Κάρτα Μέλους

Στην προσπάθεια της στήριξης των πελατών μας στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας προχωρήσαμε στην έκδοση εντελώς δωρεάν με την πρώτη σας επίσκεψη της κάρτας μέλους μας «ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ MEMBER’S CARD». Με την έκδοση της κάρτας αποκτάτε :

  1. Εκπτώσεις από 10-50% στις εξετάσεις που γίνονται στο κέντρο μας χωρίς τη χρήση παραπεμπτικού.
  2. ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων που γίνονται στο εργαστήριο, όπου και όποτε τα χρειαστείτε, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι προσωπικοί σας ιατροί με την έγκρισή σας. Εκτός αυτού αποκτάτε την δυνατότητα διαμόρφωσης και οι ίδιοι ενός προσωπικού ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, καταχωρώντας σε αυτόν οι ίδιοι τα ιατρικά δεδομένα που επιθυμείτε (Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργό email).
  3. Ειδικές τιμές για τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα με κατάλληλο όχημα- taxi εξοπλισμένο με ράμπα για καρότσι και όλα τα απαραίτητα βοηθητικά μέσα και ειδικές τιμές για τη μεταφορά με ασθενοφόρο.
    TAXI: Τηλ. Επικοινωνίας 6940642244
    ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ: Τηλ. Επικοινωνίας 210.8640918, 6989672233
  4. ΔΩΡΕΑΝ κατ΄ οίκον αιμοληψίες στις περιοχές Πατησίων, Αγ. Ελευθέριο, Αγ. Νικόλαο, Κυψέλη. Δε χρεώνεστε τίποτα επιπλέον από τις εξετάσεις σας.
  5. ΔΩΡΕΑΝ μία νοσηλευτική πράξη της επιλογής σας (ένεση υποδόρια ή ενδομυϊκή, τοποθέτηση ή αφαίρεση ουροκαθετήρα, τοπική καθαριότητα και αλλαγή πάνας, εμπλουτισμός και τοποθέτηση ορού) από την εταιρεία Life Care (παροχή υπηρεσιών υγείας κατ ‘ οίκον) και έκπτωση 10%-30% στις υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας. Τηλ. 215 55 11 652 όλο το 24ωρο.

**Η δωρεάν νοσηλευτική επίσκεψη θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, και ισχύει για Αττική εντός ορίων ΕΛΠΑ.