Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Covid-19 Κορωνοϊού (Rapid Test)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ

Είναι μία γρήγορη και οικονομική μέθοδος για τη διάγνωση ενεργής νόσου από τον SARS-CoV-2. Απευθύνεται σε άτομα με ύποπτα συμπτώματα για COVID-19. Το τεστ γίνεται με δείγμα από τη μύτη και ιδανικά εφαρμόζεται εντός 5 ημερών από την έναρξη των συμπτωμάτων. Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να σημαίνει την παρουσία ενεργού λοίμωξης όμως σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κανένα κρούσμα δεν θεωρείται επιβεβαιωμένο χωρίς ένα θετικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR). Επίσης ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν αποκλείει λοίμωξη COVID-19 και επί έντονης υποψίας πρέπει να επιβεβαιώνεται με μοριακό έλεγχο (PCR).

Οι λήψεις των δειγμάτων για ταχεία ανίχνευση αντιγόνου Κορωνοϊού γίνονται :

  • Σε δύο ανεξάρτητους, ειδικά διαμορφωμένους χώρους που βρίσκονται έξω από τις Μονάδες των Σεπολίων και των Άνω Πατησίων,
  • Σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για το προσωπικό
  • Από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό, τηρώντας τις διαδικασίες που αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση της επαφής με άλλα άτομα
  • Δυνατότητα κατ’ οίκον δειγματοληψίας κατόπιν ραντεβού.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά εντός ολίγων ωρών.

Με τον τρόπο αυτό, ο εξεταζόμενος αποφεύγει την ταλαιπωρία της δεύτερης επίσκεψης στη Μονάδα.

Τιμή: 7€

Το ωράριο δειγματοληψίας εξετάσεων COVID-19 στις μονάδες μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 π.μ. -19:30 μ.μ. και Σάββατο 7:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

 Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στις διαγνωστικές μονάδες, όπου πραγματοποιείται η δειγματοληψία για το Rapid Test κατά της COVID-19:

  • Μονάδα Σεπολίων, τηλ. 210-5157982
  • Μονάδα Άνω Πατησίων: τηλ. 210-8640918.